Tempeh


Tempeh
De SBC tempeh fabriek is van middelbare grote en gebruikt, om het artisanale karakter te bewaren, geen al te grote machines. Ten behoeve van smaak en textuur blijft SBC trouw aan het orginele recept en aan het gebruik van soja bonen die genetisch niet gemanipuleerd werden. Alles heeft daarbij zijn aloude ritme. Waar de meeste tempe fabrikanten de bonen maar één dag weken, blijven de bonen bij SBC twee dagen in de week. Zo ook blijft de soja na toevoeging van de tempeh starter cultuur langer dan gemiddeld rusten voor incubatie. Al deze zorg leidt tot een specifiek en stabiel product. De SBC tempe blijft lekker smaken en zijn aantrekkelijke uiterlijk bewaren. In tegenstelling tot de meeste tempe blijft hij mooi wit. Er is, zelfs na de 18dagen bewaartijd, geen teken van zwarte sporen te zien.

 


 bio certificaat ISF food control eko-keurmerk choices international foundation vegetariërs bond no gmo 

 

Drogen

wijnstreek

De gekookte bonen gaan de droger in.

 

Starter toevoegen

wijnhandel
 
Als de soja bonen droog zijn wordt de tempeh starter cultuur toegevoegd.

 

Verpakken

wijndomeinen

Klaar maken voor verpakking en incubatie.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.